Uruguay Premier Lig ekiplerinden Nacional forması giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Juan Izquierdo, 22 Ağustos'ta Sao Paulo ile oynanan Libertadores Kupası maçında yaşadığı baygınlık sonrası yoğun bakıma kaldırılmıştı. 6 gün süren yaşam mücadelesinin ardından, Izquierdo ne yazık ki hayatını kaybetti.

Beyin Ölümü Gerçekleşti

Maç sırasında aniden baygınlık geçiren Izquierdo, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, futbolcunun aritmiye bağlı kalp-solunum durması sonrasında beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

Juan

Mourinho'dan derbi için özel plan: Galatasaray'ın yıldızlarına sıkı markaj! Mourinho'dan derbi için özel plan: Galatasaray'ın yıldızlarına sıkı markaj!

Nacional'den Taziye Mesajı

Juan Izquierdo’nun vefatının ardından kulübü Nacional, derin bir üzüntüyle bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Sevgili oyuncumuz Juan Izquierdo'nun vefatını duyuruyor, ailesine, dostlarına, meslektaşlarına ve yakınlarına en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Huzur içinde yat Juan, sonsuza kadar bizimle olacaksın" ifadelerine yer verildi.

Kariyerindeki Başarıları