Yalova'nın Armutlu ilçesinde 25 Ağustos'ta denize kanoyla açıldıktan sonra kaybolan iki arkadaştan biri olan Hüseyin Piner’in (33) cansız bedeni, arama çalışmalarının 4. gününde Bursa'nın Mudanya ilçesi kıyısında bulundu. Piner’in cenazesi, memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesinde bugün toprağa verildi.

Diğer kayıp olan Yücel Coşkun’un (28) arama çalışmaları ise 5. gününde de aralıksız sürüyor. Yalova Valiliği ve AFAD Yalova İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, deniz, hava ve karadan geniş çaplı bir operasyon gerçekleştiriliyor. Yalova ve Bursa’nın Mudanya ilçesi açıklarında yoğunlaştırılan çalışmalara 36 unsur ve 108 personel katılıyor. Arama faaliyetlerinde 1 helikopter, 2 dron, 12 bot ve 21 araç görev yapıyor.

Narin Güran soruşturmasında flaş gelişme! Amca Salim Güran ile işçisinin telefon görüşmesi  deşifre oldu Narin Güran soruşturmasında flaş gelişme! Amca Salim Güran ile işçisinin telefon görüşmesi deşifre oldu

Arama kurtarma operasyonuna Yalova, Bursa ve Sakarya AFAD ekiplerinin yanı sıra Sahil Güvenlik, Jandarma JAK, Deniz Polisi su altı ekipleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları destek veriyor. Ekipler, Coşkun’a ulaşabilmek için Mudanya ve Yalova açıklarında yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.