Ömer Çelik: 'Türkiye'nin darbe Anayasası'ndan kurtulması gerekiyor' Ömer Çelik: 'Türkiye'nin darbe Anayasası'ndan kurtulması gerekiyor'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, bu büyük zaferin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemini vurguladı. Ersoy, 30 Ağustos ruhunun, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma azmini güçlendireceğini ifade etti.

Bakan Ersoy'un Mesajından Satır Başları:

Bakan Ersoy, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi'nin, Türk milletinin vatan sevgisinin ve bağımsızlık ruhunun en büyük göstergesi olduğunu belirtti. Ersoy, bu zaferin, tüm zorluklara ve yokluklara rağmen milletin bağımsızlık ve özgürlük aşkıyla yazdığı destanın en parlak sayfalarından biri olduğunu söyledi.

Ersoy, "Ecdadımızın kıymetli emaneti olan 30 Ağustos ruhu, bizlere daima rehber olacak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma azmimizi güçlendirecektir" dedi. Bu anlamlı günde, vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anan Bakan Ersoy, milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı.