Rojin'in babasından dikkat çeken iddia Rojin'in babasından dikkat çeken iddia

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, ürünlerinde domuz eti bulunduğu iddia edilen Köfteci Yusuf ile ilgili tartışmalar sürerken, ünlü restoran zincirinin sahibi Yusuf Akkaş, 34 dakikalık bir video ile bu iddiaların bir kumpas olduğunu öne sürdü.

Akkaş'ın açıklamalarının ardından, müşteri sayısında düşüş yaşayan Köfteci Yusuf'un, daha sonra daha fazla müşteri çekmeye başladığı iddia edildi. Tartışmalar devam ederken, ünlü restoran zinciri sahibi Yusuf Akkaş'ın kökeni hakkında merak uyandıran bilgiler ortaya çıktı.

Kamuoyunda Bursalı olarak bilinen Akkaş'ın aslen Konyalı olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Akkaş, "Konya Karaman'dan taşındık" diyerek kökenlerine dair ipuçları verdi.

Yusuf Akkaş, paylaştığı videoda 1978 yılında Bursa'nın Kızılhisar köyünde doğduğunu, ancak aslen 1989 yılına kadar Konya'nın Karaman ilçesinden geldiğini belirtti. Son videoda, "Ben, Konya Karaman'dan Bulgaristan'a, ardından İznik'e, en sonunda da Bursa Yenişehir Kızılhisar köyüne taşınan bir ailenin çocuğuyum" ifadelerini kullandı.

Editör: İrem Nur Kaya