Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, şok edici yeni bilgiler gündeme geldi. Cinayetin ana şüphelilerinden Nevzat Bahtiyar'ın kızının, köyün eski muhtarının torunu tarafından kaçırılarak hamile bırakıldığı öğrenildi. Bu gelişme, iki aile arasındaki gerginliklerin ardındaki sebepleri daha da karmaşık hale getirdi.

Cinayetin Seyrini Değiştiren Yeni Belge

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın avukatı Onur Akdağ tarafından dosyaya eklenen yeni belge, cinayet soruşturmasını farklı bir boyuta taşıdı. Belgeye göre, Nevzat Bahtiyar'ın kızının yıllar önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırıldığı ve bu olayın iki aile arasında büyük bir çatışmaya yol açtığı iddia edildi.

Kız Kaçırma Olayı ve Kan Donduran İddialar

Esra Erol'u ölümle tehdit eden mürit: "Bomba gelecek size, öleceksiniz" Esra Erol'u ölümle tehdit eden mürit: "Bomba gelecek size, öleceksiniz"

Dosyada yer alan bilgilere göre, Nevzat Bahtiyar kızını kaçıran eski muhtarın evini basarak, muhtarı silahla tehdit edip boğmaya çalıştı. Bu olay sırasında, Salim Güran'ın Bahtiyar'ı sakinleştirdiği iddia edilirken, Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da orada olduğu belirtildi.

12 Kişi Mahkemede Hesap Verecek

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak ise, aralarında Narin’in annesi Yüksel Güran, amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da bulunduğu toplam 12 kişi hakim karşısına çıkacak. Özellikle Nevzat Bahtiyar'ın davada kilit isimlerden biri olarak öne çıkması bekleniyor.

Editör: İrem Nur Kaya