Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, araç park etme nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada, Güllük Camii İmamı İbrahim Bircan (57), kimliği belirsiz bir grup tarafından darp edilerek hastanelik edildi. Olay, Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana gelirken, imamın kızı da yaşananları cep telefonuyla kaydetti.

 Görgü tanıklarına göre, aracının önünde başka bir araç beklerken tartışmaya giren Bircan, kısa sürede 2-3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, imamı tekme, yumruk ve taşlarla darp ederken, bazı vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak darbelere maruz kalan imam, aldığı yaralar nedeniyle yere düştü ve yerde de tekmelerle saldırıya uğradı.

İstanbul’da üniversite dolandırıcılığında 700 bin dolarlık vurgun! 9 Şüpheli yakalandı İstanbul’da üniversite dolandırıcılığında 700 bin dolarlık vurgun! 9 Şüpheli yakalandı

Genç Kızın Çaresiz Yardım Çığlıkları

 Olay sırasında evinin önünde babasına yapılan saldırıyı izlemek zorunda kalan imamın kızı, saldırganlara "yapmayın" diye yalvardı. Cep telefonuyla kayıtta olan genç kız, babasına seslenerek uzaklaşmasını istese de saldırı durdurulamadı. Dakikalar süren korku dolu anların ardından çevredeki vatandaşların müdahalesiyle saldırganlar uzaklaştırıldı.

Şikayetçi Oldu

 Yaralanan İbrahim Bircan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan imam, kendisine saldıran şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Polis, saldırganların kimliğini tespit etmek için soruşturma başlattı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı