Fatih’te surlarda iki genç kadını öldüren Semih Çelik'in bilgisayarında polis ekipleri dehşet verici bir kayıt buldu. Çelik’in, öldürdüğü İkbal Uzuner’den ve kendi intiharından bahsettiği bir video kaydı tespit edildi. Edirnekapı'da intihar eden Çelik'in cinayetlerle bağlantılı elektronik cihazlarına yönelik incelemeler sürerken, diğer tüm verilerin silindiği belirlendi.

İstanbul’da hava trafiğini felç eden cümülonimbus bulutları: Uçaklar iniş yapamıyor! İstanbul’da hava trafiğini felç eden cümülonimbus bulutları: Uçaklar iniş yapamıyor!

Cinayet ve İntihara İlişkin Kayıt Bulundu

Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında Çelik’in bilgisayarında İkbal Uzuner’i öldürmekten bahsettiği video kaydı ortaya çıktı. Diğer yandan, Ayşenur Halil’in telefonuna yönelik incelemeler sürerken henüz açılamayan verilerde olaya dair kanıt arayışı devam ediyor. Çelik’in HTS kayıtları incelendi, ancak cinayetlerle doğrudan bağlantılı bir veri bulunamadı.

Sosyal Medyadaki Ayin İddiaları Asılsız Çıktı

Sosyal medyada dolaşan ve öldürülen kişilerin Florya’da bir ayin ya da ritüele katıldığına dair iddiaların asılsız olduğu da belirlendi. Ekiplerin yaptığı araştırmalarda bu yönde herhangi bir kanıt bulunmadı. İddialar asılsız çıkarken, olayla ilgili soruşturma titizlikle devam ediyor.

Editör: Nehir Durdağı