Galatasaray, 2011 yılından bu yana kalesini başarıyla koruyan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Muslera’nın ilerleyen yaşı nedeniyle yeni kaleci arayışına girdi. Sarı-kırmızılıların, Uruguaylı eldivenle yollarını ayırmadan geleceğe yönelik kaleci planlaması yaptığı ve Muslera'nın ardından kaleyi Djordje Petrovic'e emanet etmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

Muslera ile Sözleşme Yenilendi, Ayrılık Söylentilerine Son Verildi

Sezon öncesi Muslera'nın takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilere karşın, Galatasaray yönetimi deneyimli kaleciyle olan sözleşmesini yenileyerek bu dedikoduları sonlandırmıştı. Ancak, 37 yaşındaki kalecinin kariyerinin sonlarına yaklaşması, kulübü yeni bir kaleci transferine yönlendirdi.

Djordje Petrovic

Petrovic İçin İlk Temaslar Sağlandı

Gelen bilgilere göre, Galatasaray’ın transfer komitesi, İbrahim Hatipoğlu'nun öncülüğünde Djordje Petrovic için temaslara başladı. Petrovic'in menajeri Denis Selimovic’in geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ağırlanması, bu transfer iddialarını güçlendirdi. 1.94 boyundaki Sırp kaleci şu anda Chelsea’nin oyuncusu olup, Fransız ekibi Strasbourg’ta kiralık olarak forma giyiyor. Galatasaray’ın gelecek planlamasında, Muslera’nın ardından kaleyi ona devretme hedefi bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilk 11'leri belli oldu! UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilk 11'leri belli oldu!

Editör: İrem Nur Kaya