İYİ Parti’de istifa dalgası hız kesmeden devam ediyor. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin partiden ayrılmalarının ardından, İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, il yönetimi ve il disiplin kurulunda yer alan 41 kişiyle birlikte istifa etti.

İstifa Kararı Sosyal Medyadan Duyuruldu

Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, istifa kararını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İlçi yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Başkanlığını yaptığım İYİ Parti Şırnak İl Yönetiminden ve İYİ Parti Şırnak İl Disiplin Kurulunda olanlardan toplam 41 kişi istifa etmiştir.” ifadelerini kullandı. İstifa edenler arasında il yönetimi ve disiplin kurulundan birçok ismin yanı sıra partiye uzun yıllardır hizmet eden kişiler de bulunuyor.

İYİ Parti’de İstifa Dalgası Büyüyor

Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde gerginlik! Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş karşı karşıya geldi Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde gerginlik! Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş karşı karşıya geldi

İYİ Parti’deki istifa dalgası, partinin içindeki ayrılıkların giderek derinleştiğini gösteriyor. Son dönemde milletvekili düzeyinde yaşanan istifalar, teşkilatlara da yansımış durumda. İstifalar, parti tabanında ve kamuoyunda yankı uyandırırken, parti yönetiminin bu süreçle nasıl başa çıkacağı merak ediliyor.

Editör: İrem Nur Kaya