GÖZDEN KAÇMASIN

Konya’da polise bıçaklı saldırı: Saldırganın 33 suç kaydı ortaya çıktı! İşte detaylar

Konya'da sinir krizi geçirdiği belirtilen şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan polis memuru Mustafa Topuz'un durumu iyiye gidiyor. Saldırgan yoğun bakımda entübe edildi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, sağlık görevlilerine eşlik etmek için olay yerine giden polis memuru Mustafa Topuz, bıçaklı saldırıya uğradı. Emre Köroğlu'nun fenalık geçirerek saldırdığı olayda, 28 yaşındaki polis memuru sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı. Olay sırasında diğer bir polis memuru ile birlikte saldırganı tabancayla etkisiz hale getiren Topuz’un sağlık durumunun iyiye gittiği, saldırgan Köroğlu'nun ise entübe edildiği belirtildi.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'ta dün sabah saat 10.30 sıralarında yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, evde sinir krizi geçiren bir kişi olduğu bildirildi. Adrese sağlık ekipleriyle birlikte polisler de sevk edildi. Eve ulaşan ekipler kapının açılmasını beklerken, 29 yaşındaki Emre Köroğlu aniden elinde bıçakla dışarı çıktı ve saldırıya geçti. Bekar ve 3 yıllık polis memuru Mustafa Topuz, saldırı sırasında sırtından yedi bıçak darbesi aldı.

Topuz ve yanındaki diğer polis memuru, saldırganı etkisiz hale getirmek için tabancalarını kullanarak Köroğlu'nu vurdu. Yaralı polis Topuz, hızla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan ise Konya Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ameliyat edilen polis memuru Topuz’un sağlık durumunun iyiye gittiği açıklanırken, saldırgan Emre Köroğlu'nun yoğun bakımda entübe edildiği belirtildi. Köroğlu'nun daha önce 33 suç kaydının olduğu, iki kez cezaevine girdiği ve son 9 ay içinde 10 suça daha karıştığı öğrenildi.