SPOR

Mourinho'nun lüks konutu reddedip otelde kalıyor: Geceliği 45 bin TL

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun kendisine teklif edilen lüks konutu reddedip, geceliği 45 bin TL olan otelde kalmayı tercih etmesi tartışma yarattı.

 Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, kendisine teklif edilen lüks konutu reddedip otelde kalmayı tercih etmesiyle gündemde. Portekizli teknik adamın kaldığı otelin geceliğinin 45 bin TL olması ise büyük yankı uyandırdı.

Performansı Eleştirilerin Odağında

 Mourinho, Fenerbahçe'nin başında çıktığı 14 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplamda 2 puan ortalaması yakaladı. Ancak Süper Lig'deki derbi mağlubiyeti, özellikle taraftarlar arasında tartışma konusu oldu ve eleştirilerin fitilini ateşledi.

"Kolaylık Olsun Diye Otelde Kalıyorum"

 İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre, Mourinho İstanbul'daki en lüks konutlardan birini kabul etmedi ve Four Seasons Hotel'de kalmaya devam ediyor. Mourinho, bu tercihi "Kolaylık olsun diye otelde kalıyorum" sözleriyle savundu. Otelde kalmanın yanı sıra, Mourinho'nun akşam yemeklerinde tavuk çorbası, margarita pizza ve dondurma sipariş ettiği ve bazen Beşiktaş'ta bir dönercide görüldüğü ifade ediliyor.