Atatürk anıtını böyle temizleyen personel kovuldu mu? Bakan Uzun açıkladı Atatürk anıtını böyle temizleyen personel kovuldu mu? Bakan Uzun açıkladı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Narin’in kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmasıyla derinleştirilen soruşturmada, şu ana kadar 11 kişi tutuklandı. Bu tutuklamalar arasında, "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçlamasıyla cezaevine gönderilen anne Yüksel Güran da bulunuyor.

Anne Yüksel Güran'ın Kelepçeli Fotoğrafları

Anne Yüksel Güran'ın Diyarbakır Adliyesi'nde ifade verdiği sırada çekilen kelepçeli fotoğrafları ortaya çıktı. Ekol TV tarafından servis edilen bu fotoğraflarda, Yüksel Güran’ın ellerindeki kelepçeler dikkat çekti. Bu görüntüler, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve soruşturmanın ne kadar ciddi bir boyutta olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Narin'e Verilen Paralar Şüphe Uyandırdı

Yüksel Güran’ın ifadesinde, komşuları olan ve Narin'in cansız bedenini dere kenarına götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın, olaydan 1-2 gün önce Narin’e iki kez para verdiğini söylediği öğrenildi. Bahtiyar’ın ilk seferde 20 TL, ikinci seferde ise 40 TL verdiğini belirten Yüksel Güran’ın bu ifadesi, cinayetle ilgili yeni soruların ortaya çıkmasına neden oldu.

Soruşturma Derinleşiyor

12 Eylül sabahı Diyarbakır Adliyesi'ne getirilen 22 şüpheliden 8’i, savcılık sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ederken, kamuoyu bu vahim olayın tüm detaylarının aydınlatılmasını bekliyor.

Editör: İrem Nur Kaya