Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 53 ilde yer alan 747 muhtelif arsayı, yatırımcılar için avantajlı koşullarla satışa sunuyor. Yüzde 25 peşin ödeme ve 24 ay vade imkanıyla satılacak arsalar, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı da sunuyor. 10-11-12 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek müzayedelere online olarak da katılım sağlanabilecek.

İstanbul, Ankara, Adana, Muğla ve Mersin'de Yoğun İlgi

Türkiye'nin mobilya devi iflas ediyor Türkiye'nin mobilya devi iflas ediyor

Satışa çıkarılan arsalar arasında İstanbul'da 71, Ankara'da 138, Adana'da 34, Muğla'da 41 ve Mersin'de 76 arsa bulunuyor. Sanayi, konut yapımı veya çiftçilik gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilecek bu arsalar, farklı metrekarelerde ve uygun fiyatlarla yatırımcılara sunulacak.

Müzayedeye Online Katılım İmkanı

Müzayedeler, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu (Ankara) ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu (Halkalı) olmak üzere iki ayrı merkezde düzenlenecek. Katılımcılar, müzayedeye internet üzerinden emlakmuzayede.com.tr adresinden de teklif verebilecek.

Vatandaşların Görüşleri:

  • Fatih Kara: "Bu fırsattan faydalanmak istiyorum. Yüzde 25 peşinat ve 24 taksit imkanı çok cazip. Adana ve Mersin'deki arsalarla ilgileniyorum ve müzayedeye katılacağım."

  • İrem Güney: "Bu dönemde böyle fırsatlar kaçırılmamalı. Özellikle enflasyonist ortamda bu fırsat değerlendirilmesi gereken bir imkan."

  • Ömer Kanar: "Ankara'daki gelişen ilçelerle ilgileniyorum. Bala, Çubuk ve Mamak'ta bulunan konut alanlarına yatırım yapmayı düşünüyorum."

  • Pınar Aksun Alkıran: "Eşimle hayalimiz Muğla'da yaşamaktı. Bu fırsatla hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz."