Diyarbakır'da kaybolan Narin'ib ardından ablası Tülin Güran'ın ölümü de şüpheli bulunmuştu. Narin'in ailesi abla Tülin'in ölümüyle ilgili 'Merdivenden düşerek öldü' açıklaması yapılmıştı. Narin'in gözaltında olmayan tek amcası Erhan Güran, abla Tülin Güran'ın ölümü ile ilgili "Merdivenden düşmedi hastanede solunum yetmezliğinden öldü" açıklaması yaptı.

Ölümü şüpheli bulunmuştu 

Narin'in katledilmesinin ortaya çıkmasının ardından, yıllar önce ölen engelli ablasıyla ilgili çeşitli iddialar gündeme gelmişti. Narin'in ablasının da öldürülmüş olabileceği ihtimali pek çok kişi tarafından dile getiriliyordu.

Gözaltına alınmayan Narin'in tek amcası abla Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili gerçeği açıkladı. Amca, "Tülin merdivenden düşmedi, yüzde 99 engelliydi, hastanede solunum yetmezliğinden öldü" dedi. Amca açıklamasında şunları kaydetti:

Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir' Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir'

Narin'in ablası 2019 yılında vefat etti. Vefat etmeden öncede zaten doğuştan engelliydi. Boynundan altı tamamen felçti ve yatalaktı o süreçte de hastanede yattı. Yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Editör: İrem Nur Kaya