Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, AK Parti'ye geçen 13 belediye başkanına yönelik sert açıklamalarda bulundu. Altınöz, istifa eden başkanların yanlış yaptığını belirterek, "Sizi zor günler bekliyor. Baba ocağına geri dönün ve tövbe edin" dedi.

AK Parti, 23. kuruluş yıl dönümünde 13 belediye başkanını kendi saflarına katarken, bu başkanlardan 7'sinin Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) olması dikkat çekti. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, bu gelişmeye sert tepki gösterdi ve partiden ayrılan belediye başkanlarına çağrıda bulundu.

"Sizi Zor Günler Bekliyor"

Altınöz, Haberler.com'da yaptığı açıklamada, AK Parti'ye geçen belediye başkanlarının zor günlerle karşılaşacaklarını belirtti. "Siz temiz, düzgün insanlarsınız. Bizimle birlikte hayırlı işlere imza atabilecekken iktidar partisine geçtiniz. Bakalım bu alışverişten kim karlı çıkacak?" dedi.

"Yanlış Yaptınız, Tövbe Edin"

Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde gerginlik! Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş karşı karşıya geldi Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde gerginlik! Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş karşı karşıya geldi

Altınöz, istifa eden başkanların yanlış yaptıklarını bir süre sonra anlayacaklarını ifade ederek, "Kapılarımız size her zaman açık. Baba ocağına geri dönün ve 'Yanlış yaptık' diyerek tövbe edin. Yeniden Refah Partisi'nde siyasete devam edin" şeklinde konuştu.

Altınöz, ayrıca vatandaşların YRP'li başkanlara ahlaklı ve israf etmeyen bir yönetim bekledikleri için oy verdiklerini, bu nedenle AK Parti'ye geçen başkanların halkın güvenini sarsabileceğini söyledi.

Editör: İrem Nur Kaya