Diyarbakır da, eski eşinden kaçmaya çalışan Evin Demirtaş, eski eşi A.Ş. tarafından takip edilerek bir binanın girişinde silahlı saldırıya uğradı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve görenleri dehşete düşürdü.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 9. Sokak’ta meydana gelen olayda , Evin Demirtaş, eski eşi A.Ş.'nin takibinden kurtulmak için kaçmaya çalıştı ancak bir binanın girişinde saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Demirtaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Demirtaş’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayetin ardından, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayın şok edici anları ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Evin Demirtaş’ın saldırıdan kaçmak için verdiği mücadele ve saldırganın acımasızca ateş açması dikkat çekti.

Kargo dolandırıcılığına polisten büyük operasyon: 11 gözaltı Kargo dolandırıcılığına polisten büyük operasyon: 11 gözaltı

Editör: Nehir Durdağı